Новини

Звіт з проходження психодіагностичної практики

   Вже традиційно наприкінці І семестру навчального року відбулася виробнича психодіагностична практика для здобувачів ВО спеціальності 053 Психологія. Основною метою практики є підготовка студентів-психологів до успішної професійної діяльності. В її основі лежить системний підхід до формування навичок професійної діяльності студентів, що включає поєднання теоретичних знань і практичних умінь. Відтак, найголовнішим критерієм ефективності проходження виробничої психодіагностичної практики є здатність студентів вирішувати професійні проблеми.
    Основними базами для проходження практики були: Сумський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №15 «Перлинка» м. Суми, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка (Психологічна служба), Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 Тростянецької міської ради Сумської області. Керівник практики - кандидат психологічних наук, доцент Щербак Тетяна Іванівна.
     За результатами виробничої психодіагностичної практики студентів 4 курсу було проведено конференцію, на якій студенти мали змогу поділитися своїми враженнями щодо проходження практики, своїм досвідом та висловити пропозиції щодо покращення організації практики в майбутньому. Про те, що практика справила на студентів особливі враження свідчать їхні відгуки у звітах.