Новини

На кафедрі психології відбулась зустріч поколінь - "Клуб випускників"

  23 грудня 2022 р. кафедрою психології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка було проведено зустріч поколінь - "Клуб випускників". Викладачі, випускники, студенти, абітурієнти, колеги-психологи та усі, хто цікавиться психологією змогли обговорити сучасні професійні запити, поділились враженнями та спогадами про навчання на кафедрі психології, випускники розповіли про свою роботу в сфері психології, надали цінні рекомендації та психологічні поради майбутнім колегам, та, головне - створили атмосферу тепла та затишку, немов в давні студентські щасливі роки.
  Ми дуже вдячні тим випускникам, хто зміг в цей складний час приєднатись до нашої зустрічі: Людмила Петрова  - директорка Інклюзивно-ресурсного центру Краснопільської селищної громади Сумської області, Ігорь Терещеня - (офіцер психолог) начальник служби психологічного забезпечення військової частини 3051 Національної гвардії України, Наталія Сема - психолог відділу кадрового забезпечення Управління поліції охорони в Сумській області та Олена Тимошенко - спеціаліст по ректрутменту в IT компанії.
  Сподіваємось, що наші зустрічі у "Клубі випускників" стануть постійними і запрошуємо усіх випускників до співпраці та до дружнього спілкування і обміну досвідом.