Новини

Відбулась ХІІ Всеукраїнська конференція "Молодь у сучасній психології"

   20 квітня 2023 р. відбулась ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених "Молодь у сучасній психології". Конференція пройшла в рамках проведення «Тижня психології» кафедрою психології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.
   З вітальним словом виступили Пшенична Любов Василівна − перший проректор Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, кандидат наук з державного управління, професор та Кузікова Світлана Борисівна − завідувач кафедри психології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, доктор психологічних наук, професор.
   На пленарному засідання студенти та магістранти зі всієї України представили свої доповіді на сучасну психологічну тематику, представили результати своїх досліджень та відповіли на запитання.
   Після пленарного засідання відбулись майстер-класи на актуальну тематику відновлення шляхом арт-терапії: майстер-клас: Магічне відновлення особистості техніками арт-терапії Борисенко Вікторії та майстер-клас: Ресурс відновлення від Івченко Галини.
   Велика подяка організаторам, колективу кафедри психології та спікерам конференції за потужний мікс наукових досліджень, розробок, практик у сучасній психології.

Програма конференції "Молодь у сучасній психології" 2023 р.

Відео майстер-класу Борисенко Вікторії "Магічне відновлення особистості техніками арт-терапії"