Новини

Зустріч "Клубу випускників" кафедри психології

   Підтримка зв'язку з випускниками, їхня подальша взаємодія з ЗВО, участь у їхній долі – невід'ємна частина роботи будь-якого університету. Кафедра психології не виключення, ми дуже чуйно та уважно стежимо за долею своїх випускників. Вони не лише отримують всебічну допомогу після закінчення університету, якщо її потребують, але й активно беруть участь у громадській, науковій та освітній сферах життя нашого університету. Освіта в СумДПУ ім. А. С. Макаренка відкрила багато можливостей для самореалізації та кар'єрного зростання нашим випускникам, і їм безумовно є чим поділитися з новим поколінням.
   15 грудня 2023 р. відбулося засідання «Клубу випускників». Запрошеними гостями-випускниками були: Ігорь Терещеня – (офіцер психолог) начальник відділу психологічного забезпечення військової частини Національної гвардії України; Віта Іванова – психолог логопедично-корекційного центру. Психолог-консультант в руслі Позитивної психотерапії, сенсорний терапевт; Вікторія Забуга – психолог-консультант приватної практики, а також психолог проекту по психологічній допомозі людям постраждалим від війни.
   Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері, випускники поділились яскравими спогадами про навчання та особливості професійного становлення. Випускники виявили бажання й надалі брати участь в організованих кафедрою психології заходах, у тому числі й профорієнтаційних для абітурієнтів та студентів нашого ЗВО.