Новини

Гостьова лекція «Резилієнтність як відновлення життєвих неперервностей в умовах війни» від стейкхолдера – психолога Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Галини НЕСМАШНОЇ.

   Гостьові лекції є цінним інструментом для збагачення навчального процесу, зміцнення зв'язків між академічними та професійними спільнотами, сприяють підготовці студентів до успішної карʼєри. Гостьові лектори відкривають студентам нові перспективи та діляться практичними знаннями. Це забезпечує глибше розуміння предмета та надихає здобувачів на подальші дослідження й самовдосконалення.
   09 квітня 2024 р. у межах співпраці із кафедрою психології розвитку та консультування Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка здобувачі спеціальності 053 Психологія СумДПУ імені А. С. Макаренка відвідали інтерактивну гостьову лекцію «Резилієнтність як відновлення життєвих неперервностей в умовах війни» від стейкхолдера – психолога Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Галини НЕСМАШНОЇ.
   Гостьовим лектором продемонстровано як теоретичні знання з проблем відновлення життєвих ресурсів та формування резильєнтності застосовуються на практиці. Такі зустрічі допомагають студентам краще зрозуміти, як вони можуть використовувати свої знання в реальних робочих ситуаціях.